Blog

Potravinové intolerance – na jaké potraviny si dát pozor?

Potravinové intolerance – na jaké potraviny si dát pozor?

V poslední době roste počet lidí, kteří hledají pomoc u specialistů kvůli nejasným zažívacím obtížím, intolerancím nebo potravinovým alergiím. Jaký je rozdíl mezi alergií a intolerancí? Proč některé potraviny „nesedí“? A jak zjistit, co vašemu tělu škodí? Pojďme společně odhalit nejčastější viníky a praktické kroky, jak zlepšit zdraví vašeho trávení.

Nemoci

Všechny články
Které jsou ty nejčastější?
mikrobiom

Sedm příznaků nemocných střev

Moderní životní styl plný stresu, špatného stravování a nadměrného užívání antibiotik narušuje střevní mikrobiom. Tento stav může ovlivnit imunitu, hormony, váhu, nervový systém i zvýšit rizik...

Až 94 % zákazníků cítí rozdíl po 3 měsících užívání Symprove

Využijte zvýhodněné nabídky 2+1 měsíce zdarma a pociťte benefity zdravého mikrobiomu i vy.

Symprove